I'm back, yo

Jeg har bestemt meg for å lage en ny blogg, det var Therese som motiverte meg til det, siden hun også har laget ny blogg. Og så har jeg også gjort en deal med Marte, hvis jeg lagde meg ny blogg skulle hun begynne å blogge hver dag.

Jeg fikk slettet den andre bloggen en gang da jeg var utrolig sur, og så angra jeg ganske masse i ettertid, så nå er jeg tilbake. Håper det er mange som kommer til å kommenterer og lese bloggen min. Skal prøve å skrive minst 1 innlegg hver dag.

Så kan jeg jo fortelle litt om hva jeg har gjort den siste tiden , altså før jul og så til nå.


Vært i Hemsedal med familien og feira jul der! og etter det dro jeg til min kjære Amalie Heggen, som desverre bor helt på vestlandet.

Så har jeg vært på nyttårsball, og da ble jeg utrolig støl i beina, så jeg ikke kunne gå 4 dager etter, men det var absolutt verdt det.Ellers har jeg bare vært på skolen og sånt. Forresten så har jeg begynt å danse sånn zumba, fant ut at det var ganske fett! takk Therese <3

Hva har dere gjort i det siste?
Hva syns dere om at jeg har begynt å blogge igjen ?

Blogges!


4 kommentarer

Oline Trondsdottir Jahren

17.jan.2011 kl.17:21

bra at du har begynt å blogge igjen : )

Fine bilder !

marte

17.jan.2011 kl.17:24

herlig! jeg starter i kveld da:)

Eline

17.jan.2011 kl.17:36

har ikke gjort så mye i det siste jeg altså :) men jeg er fast leser allerede! utrolig bra du har begynt å blogge igjen, love it :)

Therese grønvold ♥

17.jan.2011 kl.21:55

hihih :)

Skriv en ny kommentarHei. jeg er en jente på 16 år, går almenn på Sande vgs, som blogger om hverdagen min og litt sånt. Veldig koslig om du legger igjen en kommentar :)

kiiara13@hotmail.com
Legg meg til som vennK a t e g o r i e r

A r k i v

hits