Deg.

Sorg. Sorg er det du påfører meg som oftest. Glede. Glede er det du påfører meg noen få ganger. Falske forhåpninger. Falske forhåpninger er det du gir meg, som jeg påfører meg selv hele tiden. Jeg tenker, at du tenker akkurat det samme som meg. At du vil det samme som meg. Hver gang jeg prøver å være seriøs, får jeg ingen respons. Ingen. Det sårer meg like mye hver gang. Jeg er så glad i deg, tror ikke at du har noen fjerneste anelse om det. Og faktisk virker det ikke veldig som du bryr deg om det, eller meg, eller oss, eller hvordan.

Jeg trenger en "deg" i min hverdag. En "deg" til å se det lyse i livet. En "deg" til å gråte med, le med, kysse i regnet med, se en film med, være oppe hele natta når jeg er redd med. Jeg trenger ikke en "deg. For jeg trenger DEG. Det finnes ingen andre som deg. Ingen som smiler som deg. Ingen som snakker som deg. Ingen som tror på meg på samme måte som deg. Du er unik.

En dag vil du nok innse alt. En dag vil du innse hvor glad jeg er i deg. En dag vil du innse at du er den ene for meg. Den dagen du innser det, er det for sent. Alt håp for meg for er ute. Håpet om deg.

Det er deg jeg vil ha. Deg.Hva syns du om teksten?

Blogges!


5 kommentarer

martine skinnes

10.feb.2011 kl.14:52

dritt bra skrevet isabel <3 er her for deg om du vil snakke

Vilde - kommenterer tilbake!

10.feb.2011 kl.15:03

Utrolig fint skrevet!

Oda Henriette Vang

10.feb.2011 kl.17:31

sjukt fint skrevet! (: du er herlig, du!

Eline kh

10.feb.2011 kl.22:25

kjempe fint skrevet!

Silje<3

11.feb.2011 kl.17:10

Kjempe bra skrevet :)

Kommentere tilbake? :)

Skriv en ny kommentarHei. jeg er en jente på 16 år, går almenn på Sande vgs, som blogger om hverdagen min og litt sånt. Veldig koslig om du legger igjen en kommentar :)

kiiara13@hotmail.com
Legg meg til som vennK a t e g o r i e r

A r k i v

hits