Things I'm proud of:

Landet mitt.
Faktisk, så er jeg veldig stolt av landet mitt. Mexico. Det er der jeg hører hjemme. Det er hjemmet mitt. Det er der jeg trives best. Det er der jeg har vokst opp, og det er der jeg har de aller fineste minnene fra.

Familien min.
Elsker familien min. Alle har det så utrolig bra sammen, uansett! Elsker når vi alle er samla. Elsker når jeg er med familien min, for ingen er som dem. Selvom nesten alle er fra forskjellige nasjonaliteter, så er vi en familie, og vi har det så utrolig bra sammen. Alle sammen!

Viljestyrken min.
Jeg er stolt av viljestyrken min fordi jeg virkelig får til ting jeg vil. Og er det noe jeg har bestemt meg for, så gir jeg meg ikke, uansett hva folk sier eller gjør.

Vennene mine.
Jeg er stolt av vennene mine fordi de er dem de er. Etterhvert har jeg funnet ut hvem som er mine ekte venner, og de vennene er best! De kjenner meg, de skjønner meg, de støtter meg, og de valgene jeg tar. Jeg er stolt av at jeg har verdens beste venner.


Et random bilde.

Er det noen ting du er stolt av?

Blogges!


3 kommentarer

- Katharina <3

01.mar.2011 kl.17:26

MAAANGE ting jeg er stolt av!

Eline

01.mar.2011 kl.18:45

Jeg er stolt av familien, venner, kjæreste, pappa, Spania og håndball :)

Vilde

01.mar.2011 kl.20:55

Så fint skrevet! :- )

Skriv en ny kommentarHei. jeg er en jente på 16 år, går almenn på Sande vgs, som blogger om hverdagen min og litt sånt. Veldig koslig om du legger igjen en kommentar :)

kiiara13@hotmail.com
Legg meg til som vennK a t e g o r i e r

A r k i v

hits