Dear diary

Idag har jeg hatt eksamen folkens. Jeg følte at det gikk utrolig bra, men ble skuffa over karakteren, men sensoren var utrolig streng. Men går bra, har jo sommerferie nå!!! ingen grunn til å sitte å sippe over livet. Jeg vet jeg har kommet inn på linjen jeg har søkt, og det er det viktigste. Haha, det er litt morsomt at før jeg sier noe, så tenker jeg alltid over det inni hodet - på engelsk først! blir påvirka.

Hvertfall, så har jeg vært på kino med kjæresten min, og sett Pirates4, og ble ærlig talt sykt skuffet. Den var kjedelig. 

Men nå sitter jeg og pynter boka mi, altså dagboka mi. Og skal prøve og bli flink til å dokumentere i den med både bilder, tekst og tegninger.  

Er så lykkelig over å ha sommerferie!!!! herregud! Deilig å være ferdig med ungdomskolen, selvom jeg kommer til å savne klassen min utrolig mye, har det så bra sammen syns jeg! er utrolig glad i hver og enkelt person i klassen min, og gruer meg til å forlate dem. Men tusen takk for 3 fine år Klasse 10F ♥

Har du sommerferie?


3 kommentarer

Nina - Mote, design og hverdag!

11.jun.2011 kl.00:17

syntes også pirates4 var kjedelig =/ ja, jeg har også endelig sommerferie! =D

marenogoda

11.jun.2011 kl.09:59

På fredag bynni sommerferien for meg :)

Oline T.Jahren

11.jun.2011 kl.13:32

jeg får sommerferie på Fredag . Utrolig søt dagbok !:-)

Skriv en ny kommentarHei. jeg er en jente på 16 år, går almenn på Sande vgs, som blogger om hverdagen min og litt sånt. Veldig koslig om du legger igjen en kommentar :)

kiiara13@hotmail.com
Legg meg til som vennK a t e g o r i e r

A r k i v

hits