Design & Håndverk

Jeg ble spurt om om jeg kunne skrive et innlegg om design, og hvordan det er, timeplanen osv. Men ærlig kan jeg ikke si så veldig mye om det enda, for jeg har bare gått på linja i en ukes tid, og har bare hatt 2 vanlige dager. Men etter hva jeg har fått inntrykk av er det en linje jeg kommer til å trives bigtime med. 

Selve design-linja handler jo om håndarbeid, kreativitet, tegning osv, og det har vi veldig mye av også. Vi har nesten ingen fag, og minimalt med bøker. Faktisk har vi kun 7 bøker tilsammen med alle fag, og det syns jeg er veldig lite, i og med at jeg hadde noe med 11 på ungdomskolen (husker ikke korrekt antall, men var mange fler enn syv). Vi har også mange fritimer, noe som er veldig deilig. Men vi starter da også på skolen 8, og slutter 3. 

Det som også er anderledes fra ungdomskolen til VGS er at man blir ikke påminnet om når fristen til en innlevering er, det må man holde styr på selv. Og man må sørge for å gjøre lekser selv. Og de er veldig strenge på om man kommer for sent. om man kommer rundt 2-5 min for sent, må man ned til rektok å forklare hvorfor. Om man kommer mer enn 20 min for sent, får man en hel times fravær om man ikke har en ordentlig grunn (f.eks forsov seg). 

Men VGS er ifølge min mening myyyye bedre enn ungdomskolen, man får mye mer friheter. Man kan til og med sitte med telefonen i timene. Men man kan ikke drikke og spise, men det går egentlig fint. Men jeg er superfornøyd med linja, og gleder meg til å fullføre året med glans. Har på følelsen at jeg ikke kommer til å bli skolelei, for har så mye motivasjon inni meg nå at det kommer til å vare helt til neste skoleår. 


foto//Weheartit

liker du skolen din? 

 


Én kommentar

Lika skulen/linja eg går på kjempegodt! :D

Skriv en ny kommentarHei. jeg er en jente på 16 år, går almenn på Sande vgs, som blogger om hverdagen min og litt sånt. Veldig koslig om du legger igjen en kommentar :)

kiiara13@hotmail.com
Legg meg til som vennK a t e g o r i e r

A r k i v

hits