innkjøp fra danmark.

Jeg har kanskje ikke sagt at jeg er i danmark? men det er jeg hvertfall. vært her siden den 22 desember, og drar hjem i morgen. 

Hvertfall så var jeg i byen igår, og fikk med meg verdens beste hudrens, virkelig den er fantastisk!! man får så herlig hud av den. Alle i Vitamin C fra body shop skal vist være veldig bra. Også fikk jeg også med meg det fine skjerfet fra Saint Tropez, veldig fornøyd ja :) i morgen blir det nok ikke blogging, isåfall ikke før sent, fordi jeg drar hjem i morgen, og er vel ikke hjemme før sent på kvelden. Håper ikke dagmar gjør fergeturen forferdelig. i verstefall kan avgangen bli avlyst :(

Hva syns dere om det jeg hat kjøpt? 

julegaver!finfin ramme, nydelig kleshenger, verdens fineste ring som jeg har ønsket meg sååå lenge, kjempefint treningstøy, enda et ledd til pandora armbåndet mitt, og den første sesongen av vampire diaries! og selvfølgelig min elskede macbook pro 13". Ble veldig fornøyd med alle gavene jeg fikk, og det var en veldig koslig og vellykket kveld igår. 

Nå skal jeg utforske min mac litt mer, så skal jeg lese geografi, og så skal jeg begynne på serien ovenfor! love life ♥

Hva syns dere om gavene mine?

juleinnlegg fra min nye bebi!!

kjole fra HM. 

åååh, jeg må være verdens lykkligste!! gjett hva jeg fikk???? Macbook pro 13"!! lykkerus. Nå må dere ikke tro at jeg er en bortskjemt liten unge, betalte faktisk 7000 selv. men i hvertfall, nå som jeg har en liten bebi, så regner jeg med at jeg får mye mer blogglyst, så vi får bare se. haha.

Hvertfall, så har jeg fått mange fine gaver, og det har vært en perfekt jul, siste jula jeg får hjemme før jeg drar på uuuutvekliiiing!! 

legger ut bilder av gaver i morgen, greit? ok. snakkes! håper dere har hatt en god jul!

Hva har dere fått i julegave?

wants


Her er noen få juleønsker. Veldig fine ting der syns jeg. 

Jeg skal si dere en ting, her den siste tiden har det vært hektisk med mye prøver, osv siden det er rett før jul. Men fra og med onsdag den 5 tror jeg, skal jeg blogge mye bedre, minst en gang om dagen, kanskje mer. Dere skjønner det at på onsdag har jeg heldagsprøve (tentamen) i t-matte(!!!) så dere skjønner kanskje at jeg må øve og øve og øve fra morgen til kveld? men hvertfall, jeg skal oppdatere dere litt om hva som skjer for tiden. 

Hva ønsker du deg til jul?

 

perfect cupcakes!

Herlig lørdag! Marte har vært her, og det var veldig koslig å se hun igjen! 

Ellers kommer kusina mi fra Danmark i morgen, så det blir bra å se hun igjen! 

Idag har jeg vel bare ranket opp og ned i tetris, bakt gode og fine cupcakes, vært med Marte, bestemt meg for å farge håret rødt, og nå ser jeg på Skal vi danse! Atle Pettersen ♥♥♥♥

Hva syns dere om cupcakesene?

Fredagskos!

Nå sitter jeg å skriver naturfagsrapport, ikke at det er så veldig gøy, men sånn er det å gå studiespess. Må sitte med lekser hver eneste helg. Men jeg får forhåpentligvis noe igjen for det senere i livet. 

Men! jeg har også vært på trening idag, veldig deilig å trene! på vei hjem fikk jeg beskjed av mamma (ok, var ikke helt sånn, men fikk hvertfall lov) til å kjøpe is på butikken, så da gjorde jeg selvfølgelig det! is-elskeren som jeg er!

Hva gjør dere i kveld?

Redhead?

Jeg har tenkt en stund på at jeg syns rødt hår er utrolig fint. Ikke bare sånt hår som på bildene over, men sånn ordentlig oransj ginger hår. Elsker det! 

Så problemet er at jeg har virkelig lyst til å farge håret rødt, som på bildene over, men jeg er så utrolig usikker på om jeg tør. Men jeg syns det er utrolig stilig og ikke minst kult, siden det ikke er veldig mange som har sånn hårfarge, så man skiller seg jo ut! 

Hot or not? 

My new shoes

De er kjøpt på nelly! og jeg abre elsker de! Selvom de er ekstremt vansklige å gå med, siden de er 14(!!) cm høye! 
De kostet 399, ,og var absolutt verdt det! De er så utrolig fine, og går både til et fest antrekk, og et mer casual antrekk! Så så snart jeg lærer meg å gå på de, kommer de til å bli brukt en del (håper jeg).

Etterpå idag skal jeg på trafikalt grunnkurs (noe som er dødskjedelig), så kommer vel ikke hjem før sent, så får se om jeg rekker å blogge noe mer i dag. Ellers får dere ha en fin dag alle sammen!

HVa syns du om skoa? :-) 

BACK ON TRACKDet ser visst ut som jeg har begynt å blogge igjen:-) Har vært noen ganske så hektiske uker i det siste, lite tid til alt som heter fritid, og når jeg har hatt litt tid har jeg brukt det på trening. Håper det roer seg litt ned nå. Men jeg kan jo oppsumere litt av det som har skjedd, selvom det ikke er så veldig mye da:

♥ Jeg var på intervju angående usa(utveksling) neste år, og jeg kom inn!!!! 
♥ Jeg har endelig starta på trafikalt grunnkurs, så jeg er ferdig den 10. Nov, og da kan jeg begynne å kjøre :-D 
♥ Jeg har kjøpt verdens kuleste sko som er 14(!!!!!!) cm hæl. Lager eget innlegg snart. 

Har dere savnet meg? hehe:) 

Mocca & caramel cupcakesDagen startet brått med at jeg slet med å komme meg opp av senga, ikke bare fordi jeg elsker senga mi og fordi den er så deilig å ligge i, men rett og slett på grunn av resultater fra gårsdagens heftige styrkeøkt. Hele dagen idag har jeg slitt med å komme meg rundt, gå på do(!!!), og bruke muskler. Jeg er så støl at det ikke er deilig engang. Så, da jeg fikk meg opp av senga var det rett på sak - 4 timers t-matte. Herlig start på dagen? hehe................

Etter det har jeg bakt de søte cupcakene der, og ja, de er like gode som de ser ut. Ikveld skal jeg gjøre spansk, norsk og naturfag. Begynner å være godt igang nå. 

Hva har dere gjort idag? verdens søteste lesere ♥ (som i det hele tatt gidder å kommentere selv når jeg blogger så dårlig sm jeg gjør for tiden!!) 

Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011Hei. jeg er en jente på 16 år, går almenn på Sande vgs, som blogger om hverdagen min og litt sånt. Veldig koslig om du legger igjen en kommentar :)

kiiara13@hotmail.com
Legg meg til som venn


leser denne bloggen nå!

K a t e g o r i e r

A r k i v

D e s i g n

hits