shoot med theresehva syns dere?

Blogges

that feeling!

Du vet, når du hører en sang for første gang, og du bare kjenner den glade følelsen strømme igjennom kroppen, på en måte en lykkerus. At man får lyst å høre på den ene sangen for resten av livet? Man får ekstremt mye energi, og får syke planer om ting man vil gjennomføre? vel det gjør hvert fall jeg. Noen ganger får jeg helt insane lekse-kick, og setter meg for å gjøre hele ukas lekser, men det varer bare helt til jeg finner ut hvor kjedelig det egentlig er. En annen gang fikk jeg vakse/rydde-kick, og rydda hele loftet og vasket loft gulvet som ikke var blitt vasket på 2 år. tok meg 4 timer. hej, dette er min verden. Men i hvert fall, denne følelsen er herlig. man blir på en måte forelsket, hvert fall litt av den samme følelsen.

Den følelsen er den aller beste følelsen som finnes, spørr du meg.Har dere noen gang fått den følelsen?

Blogges!

 

hejsann, jeg hadde visst en blogg jeg........

ja det var det da. skal prøve å blogge litt oftere, men lover ingenting. Akuratt nå sitter jeg desperat å leter etter en siden det går an å se på gratis film, har så utrolig lyst å se Narnia, igjen, den er så fiiiin! ellers er det endelig helg igjen! selvom jeg er ganske motivert på skolen for tiden er det ganske deilig med helg. Jeg elsker fredager av to grunner: Vi har kunst og håndverk, + at det er helg. Nå er det under to uker til jeg skal søke på videregående skole. Syns det er skikkelig skummelt at vi skal søke så snart, har jo ikke bestemt meg i det hele tatt enda. Blir enten design eller media. Tips, anyone?

Selvom denne uka har vært ganske slapp har jeg ikke helt følt noe særlig for å blogge, men idag fikk jeg litt tid.


bestejentami♥

Hva gjør dere i helgene?
Skal dere søke snart?

blogges, snart! lover

Zumba klikker helt!

Akuratt nå burde jeg egentlig gjøre lekser og øve til prøve, men zumba frista mere. Så jeg og lillesøsteren min fant ut at vi skulle danse litt zumba, det tok av helt! fy søren det er gøy! og der stod vi i 45 minutter. ganske digg.

Men nå tror jeg jeg må tilbake til arbeid, skal prøve å gi alt jeg har dette skoleåret siden det er siste og avgjørende halvår av tiende.nørdddddddd.

liker du zumba?

Blogges

I'm back, yo

Jeg har bestemt meg for å lage en ny blogg, det var Therese som motiverte meg til det, siden hun også har laget ny blogg. Og så har jeg også gjort en deal med Marte, hvis jeg lagde meg ny blogg skulle hun begynne å blogge hver dag.

Jeg fikk slettet den andre bloggen en gang da jeg var utrolig sur, og så angra jeg ganske masse i ettertid, så nå er jeg tilbake. Håper det er mange som kommer til å kommenterer og lese bloggen min. Skal prøve å skrive minst 1 innlegg hver dag.

Så kan jeg jo fortelle litt om hva jeg har gjort den siste tiden , altså før jul og så til nå.


Vært i Hemsedal med familien og feira jul der! og etter det dro jeg til min kjære Amalie Heggen, som desverre bor helt på vestlandet.

Så har jeg vært på nyttårsball, og da ble jeg utrolig støl i beina, så jeg ikke kunne gå 4 dager etter, men det var absolutt verdt det.Ellers har jeg bare vært på skolen og sånt. Forresten så har jeg begynt å danse sånn zumba, fant ut at det var ganske fett! takk Therese <3

Hva har dere gjort i det siste?
Hva syns dere om at jeg har begynt å blogge igjen ?

Blogges!

Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011Hei. jeg er en jente på 16 år, går almenn på Sande vgs, som blogger om hverdagen min og litt sånt. Veldig koslig om du legger igjen en kommentar :)

kiiara13@hotmail.com
Legg meg til som venn


leser denne bloggen nå!

K a t e g o r i e r

A r k i v

D e s i g n

hits