I miss you so much

Etter èn uke merker jeg virkelig at jeg savner hunden min. Skikkelig mye!Gleder meg til å komme hjem til susseklompen min.

 

you have my heart

CCanon 450D, 18-55. Redigering: Photoscape

 

Freedom


Igår var jeg på date på starbucks med Therese! elsker starbucks!


Var i Parc Güell med Therese, mamma og Dafne!

For dere er det siste dagen i vinterferien, for andre er der tredje dagen i vinterferien, og for oss er det en dag igjen. Vi kommer hjem i morgen , og begge gleder seg kjempemye til å dra hjem! ingenting kan måle seg med norsk vann, norsk mat, dyner, eller klima for den saks skyld. Uansett om det er varmt eller kaldt hjemme er Norge alltid best! Blir faktisk bra å se vennene på skolen igjen også. Jeg gleder meg allerede kjempemasse til neste ferie! Da skal jeg besøke min kjære Amalie, som jeg ikke har sett siden jula! Uansett, blir godt å komme hjem!

Liker dere dere best hjemme også?

Blogges

Foto: Love my life


har en veldig bra dag i dag! sol, 18 grader, har verdens beste venn, verdens beste lillesøster, verdens beste familie, og befinner meg på verdens fineste plass!

Hva syns dere om bildene?
Er det kalt hjemme?

Blogges!

herlig shoppingrunde!

etter noen få timer, altså 8 timer i barcelona ble vi kanskje litt slitne alle sammen. Så vi tok toget hjem, og spiste oss mette. Så ut igjen i gata for å handle mer! har ikke kjøpt så mye, men noen dyre ting. Er veldig fornøyd med det jeg har kjøpt da, så det er bra!


hehehhe, gullstol i den store butikken Sephora! fyy så bra butikk!


verdens beste starbucks coffee! caramel!


pudder fratoo faced, 20 euro
too faced, 34 euro


neglelakk 5 euro, dipliner/greie 10 euro, stroppløs bh 1,99 euro

jeg kjøpte også en finfin kjole, men den får dere se i morgen, for i morgen skal vi på stranda å ta noen bilder!

Hva har dere gjort i daG?

Blogges

innkjøp


H&M- 6,95 euro(?)


4,99 ellernoe:)


4,99 euro(?)


7,99 euro


berskha 12,99 euro

Hva syns derE?

Blogges!

Ankommet Barcelona!

flyturen gikk kjempebra! det gikk mye fortere enn jeg kan huske det har gjort før. Hvertfall så fløy vi med Ryanair, og det anbefaler jeg dere ikke. Setene kan ikke lenes bakover i det heletatt, så man sitter helt rett i ryggen hele veien. Er ganske ubehagelig. Men funker, siden det er utrolig billig å fly med Ryanair.

Jeg tok noen bilder underveis da, så de kan dere få se:kjøpte meg ny leppestuft. farge 454, Diorheheh søt jeg var å skrev til therese!

Men nå må jeg stikke! therese venter utålmodig på meg! vi skal ut å se i butikkene! gleder meg masse til i morgen, for da skal vi til barcelona , altså i sentrum!

hvert i barcelona før?

Blogges!

Cupcakses

For en herlig dag! kjempefint vær ute. Kjempekoslig å få besøk av familien, men de har dratt nå. De skulle videre til Trysil. Så nå er det bare meg, mamma og dafne igjen. Lenge har jeg hatt lyst å lage cupcakes, og endelig fant jeg en oppskrift. Jeg har ikke smakt på dem enda, fordi jeg er skikkelig mett, men får vel smake snart. Ikveld skal jeg bare kose meg, og slappe av. Rydde rommet, pakke til spania, og bare lade opp til en litt lang reise.

Hva skal dere gjøre i kveld?
Så cupcakesene gode ut?

bloggeeeees

Å savne.

Å savne er vondt. Å savne er hardt. Å savne er slitsomt. Å savne er godt. Å savne er fint.

Det å savne er herlig. Når man savner en person så mye at det gjør vondt betyr det kun en ting. At du kjenner en så bra person som er verdt å savne. Det er tungt og vondt. Men den følelsen man får akkurat i det øyeblikket du får øye på den personen du ikke har sett på veldig lang tid, kan ikke sammenlignes med noe annet i verden. En blanding av lykkerus, frysninger, glede og totalt blackout. Å vite at du da igjen må forlate denne personen etter noen utrolig fine stunder, er hard. Vanskelig. Vond. Og skikkelig fæl!

Men det eneste du kan gjøre er å glede deg ubeskrivelig mye til neste gang du ser denne personen igjen.

Å savne er vondt. Å savne er hardt. Å savne er slitsom. Å savne er godt. Å savne er fint. Husk på at uansett hvor mange mil denne personen er unna deg, så er den der til neste gang også. Nyt livet.Kjære pappa, jeg savner deg så utrolig mye. 3 år siden sist. Savner deg.

Kjære Amalie jeg savner deg!

Noen du savner?

Blogges!

Vinterferielove!

Så utrolig herlig med vinterferie akkurat nå! er ikke noe jeg kunne trengt mer enn vinterferie akkurat nå. Så herlig at vi får besøk av den herlige familien min fra Danmark i morgen. Og så herlig at jeg skal til spania med min aller beste venn, og verdens beste mamma og verdens beste lillesøster på mandag! Idag er jeg veldig glad.

her er litt bilder fra forrige gang jeg var i spania. Og jeg skal til Barcelona hvis noen lurte.

Hvert i spania før?

Blogges!

Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011Hei. jeg er en jente på 16 år, går almenn på Sande vgs, som blogger om hverdagen min og litt sånt. Veldig koslig om du legger igjen en kommentar :)

kiiara13@hotmail.com
Legg meg til som venn


leser denne bloggen nå!

K a t e g o r i e r

A r k i v

D e s i g n

hits