Just hair.F%(&/%€)#€ TA BLOGG.NO (eller nettet hjemme)

Ja dere. Jeg har prøvd å få blogget idag, men det er noe som går galt hver eneste gang jeg skal laste opp et bilde. Så da blir dette et innlegg uten bilder. Beklager.

Hvertfall, så hadde jeg norsk tentamen, og i morgen har jeg mattetentamen. ok, dette blir et rævva innlegg. har ikke tid eller lyst til å skrive noe mer. Blir furt når jeg ikke får lagt inn bilder. fml

Har dere tentamen?

Earth hour

Fikk lyst å redigere bildene litt anderledes, og syns faktisk det ble ganske fint. Husker jeg brukte å redigere alle bildene mine sånn i "fjortiss-perioden" min. Men syns faktisk det ble litt kult.

Ellers så har det jo vært Earth hour, noe jeg syns er skikkelig koslig. Skru av alle lysene, tenne masse stearinlys, sitte i mørket og bare slappe av. Herlig.

Idag har jeg egentlig bare vært hjemme, og ikveld har jeg bare spist hjemmelaget pizza med min kjære mamma. Alltid koslig å være hjemme på lørdager syns jeg. I morgen blir det nok til litt(veldig) pugging av formler og regler i matte, siden jeg har mattetentamen på tirsdag. Gruer meg.

Har dere skrudd av lysene?

cookies

Da jeg stod opp idag, hadde jeg fryktelig lyst på cookies. Så da satte jeg igang. De ble egentlig veldig gode, men greia var at jeg ikke helt fulgte oppskriften. Jeg tok litt Baileys opp i, og da ble de litt bitre. Men de ble faktisk gode. Men neste gang skal jeg følge oppskriften.

Haha, føler jeg blogger veldig mye om bakeverk, men jeg liker å bake. Hvertfall så skal jeg øve en del til matte tentamen i helgen. Den uken som kommer blir litt slitsom, dersom at vi har tentamen hver dag. Kan egentlig bare si jeg gleder meg til å få denne uken overstått!

Skal prøve å komme meg ut en tur, siden det er så fint vær, og Zafira trenger en tur.

Er du glad i å bake?

 

peanøtthjerneforbundet(hehe)

Hehe. overskriften er rett og slett bare litt fantasifull. Neida. For noen dager siden hadde vi innlevering, der vi skulle analysere en tekst, hvor ordet; peanøtthjerneforbundet var nevnt. Derfor kom jeg på det nå, siden jeg og Maria har bakt kake. Peanøtt kake! kjempegod!Så kaken god ut?

 

geek 8-)

we love cam bilder<333


Hehe, nå har jeg egentlig sittet og analysert 3 tekster, skrevet virkemidler og alt det kjedlige dritet der siden jeg kom hjem. Nå er jeg ganske lei, selvom jeg er langt i fra ferdig. Men nå tar jeg meg en joggetur for å lufte hodet litt. Snart helg folkens! og forresten, ja jeg bruker lesebriller.

Liker dere å analysere tekster?

 

starbucks frozen frappuccino

 

♥ 3/4 kopp. dobbel sterk kaffe, kald
♥ 3 ss. sukker
♥ 1 kopp. ekstra lett/ skummet melk
♥ 2 kopp. isbiter
♥ 3 ss. karamell sirup (fås kjøpt på meny, bl.a)
♥ 3 ss. sjokoladesaus
♥ pisket krem

Bland alt, utenom pisket krem i en mix master, og mix på høyeste hastighet, til isbitene er godt knust. Pisk kremen inn i kaffen etterhvert som den blir godt knust og blandet.

Oppskriften var på engelsk, så jeg måtte oversette selv. Derfor kan det være at oppskriften ikke ble så nøyaktig. Men hvis det er noe du lurer på, så bare spørr! :)

Liker du frappuccino?

Våren er på vei!

åh, er så herlig at det er sol ute, at man endelig slipper å kle seg godt inn i tjukke dunjakker og store gensere for å slippe å fryse. Deilig å bare kunne kle på seg noen vanlige tights, en t-skjorte, converse og en tynn jakke uten å faktisk fryse i hjel! Elsker virkelig solen!

Denne dagen idag går til pugging av samfunnsfagprøve som jeg har i morgen. og Trening. Må gjøre det så bra jeg kan fram til eksamen. Er bare 5 uker til dere! og etter eksamen er det vel ikke stort mere enn 2 uker til sommerferien! Forresten er det 25 dager til påskeferien! Andre enn meg som teller ned dager? Vel, jeg skal jo noe spesielt i påsken da! jeg skal jo besøke min verdens beste Amalie som jeg ikke har sett siden jul!Har dere mange prøver disse ukene før påskeferien?

 

€%&98/=/(/&%4%&=

Fin overskrift? vet.


Ring fra bikbok

Bukse fra bikbok

Skinnjakke fra bikbok.

Jeg var i byen en liten tur og kjøpte meg dette. Har ikke hatt tid til oppdateringer, men igår var jeg hos Malin, vi lagde videoblogg, men fikk ikke til å redigere den noen steder, så da gadd vi ikke legge den ut. Ellers har jeg bare gjort lekser idag, og gått en tur med det eneste vesnet jeg kan stole hundre prosent på at hun ikke backstabber meg. Verdens beste Zafira! Vi snakkes vel sikkert snart dere.

Likte dere innkjøpene mine?

 

love my life

Hva er vel bedre enn en herlig joggetur med musikk i ørene, bestevennen på siden av seg, og hunden noen få meter foran seg, og varm suppe som venter deg når du kommer hjem?

Er så herlig å jogge, slippe løs alle tanker og bare følse seg totalt fri. Elsker den følelsen. Elsker å jogge i mørket, eller i solen. Akkurat nå elsker jeg livet mitt. Lurer på hvem som kommer til å ryke ut i paradise idag.

Canon 450 D, photoscape

Liker dere å jogge? Hva syns dere om bildet?

Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011Hei. jeg er en jente på 16 år, går almenn på Sande vgs, som blogger om hverdagen min og litt sånt. Veldig koslig om du legger igjen en kommentar :)

kiiara13@hotmail.com
Legg meg til som venn


leser denne bloggen nå!

K a t e g o r i e r

A r k i v

D e s i g n

hits