I've really missed you ..

.. summer! 

Man merker at det snart er sommer når man kan sitte ute å grille, og det fortsatt er lyst når klokken blir rundt ni tiden. Det er så herlig! Forresten første gangen i år vi griller. Så godt som det smaker! Merker virkelig at jeg har savnet sommeren, og så utrolig herlig at den er tilbake. Håper virkelig at sommerferien iår blir solfull. Kan ikke vente til sommerferien.

Har dere grillet i år?
Everyday i see my dreamInspirasjon: Amalie Heggen.

 

Sommeren kommer, og da vil alt bli et eventyr!

Solbriller-H&M , caps-boys of europe

Idag har jeg jobbet med innleveringen, som egentlig skulle leveres igår, men klarte aldri å bli ferdig! utrolig mye å skrive i den innleveringa! Så jeg må nok jobbe litt videre. idag fikk jeg vite en syk ting, som jeg egentlig har visst lenge, men som aldri har gått opp for meg før idag. Vi har skriftlig EKSAMEN før 17.mai!!!!!!!!!!!! det er jo ikke lenge til 17. mai! Det kan bli spennende altså. Snart helg, og det skal bli deilig merker jeg. 

Stresser dere veldig mye for tiden?

 

I'm about to lose my mind right nowSånn føler jeg det akkurat nå. Skolen holder på å ta knekken på meg! Jeg kan ikke vente til sommeren, og til dere som ikke er klar over hvor lite tid det er igjen til sommerferien, så kan jeg jo informere dere om at vi er i uke 17 nå, og har sommerferie uke 24. Tenk på det dere, ikke lenge igjen til sol, sommer, is, venner, frihet! ååå som jeg gleder meg. Nå må jeg forsette å analysere tekster,  skrive om forfattere og litt sånt før jeg skal levere i morgen. Good luck Isabel. Jo takk. Den trengte jeg.

Har dere mye lekser for tiden?

 

Have a little faithIdag tror jeg ikke jeg får mye tid til å blogge. Innleveringer og lekser står på planen for resten av uka, men skal nok prøve å få til litt bloggning. Ellers kom jeg hjem igjen til sande, og det var utrolig deilig å være hjemme. Godt å komme på skolen igjen, se alle jeg er glad i og komme tilbake til hverdagen. 

Har dere noe forslag til hva jeg kan blogge om? 

 

Freedom.Åh, livet er herlig! Solen skinner, temperaturen stiger, fuglene kvitrer, gresset er grønt og sommeren er rett rundt hjørnet! Ser virkelig fram til sommferien, og at jeg går ut av ungdomskolen! Nå er det bare å stå på og gi alt de siste få ukene som er igjen av ungdomskolen. 

Ikveld kjører vi hjem igjen, og er vel hjemme igjen i lille Sande rundt 2 tiden i natt. Blir vanskelig å stå opp for å dra på skolen i morgen, men får bare gå. Blir utrolig herlig å se alle menneskene jeg har savnet i påskeferien!

Skinner solen der du er?

Nothing but a pair of old converseIdag har kusina mu konfirmert seg, det var utrolig fint vær, og var igrunn superkoslig. Kan legge ut noen bilder litt senere når jeg får lagt dem over på dataen. Ellers har jeg dratt fra Nordfjordeid, og befinner meg nå i Danmark. Skal hjem i morgen, og gleder meg egentlig litt til å komme tilbake til hverdagen. Bare tre uker til eksamen. Tiden går så fort!!!!!!!!!!!!!!!!! hjelp. 

Hva har dere gjort i det siste?

 

Verdens slappeste dag.

Dagen startet med at vi våknet, selvfølgelig. Etter det tok det en stund før vi tok oss sammen til å gå opp for å spise frokost. Innen den tiden var klokken allerede rundt halv tre. Tiden gikk, og etter noen timer så møtte vi Andreas utenfor, fordi han skulle ha jakken sin. Vi gikk da inn igjen i sengen og la oss, før vi tok oss tid til å sykle ned på Eid for å kjøpe Dream-is og grandiosa. Herlig!

Herlig!

Liker du is?

Et lite stykke Norge

For en plass. Gruer meg til å dra herfra. Men heldigvis er det ikke så lenge til jeg kommer tilbake!

Hva syns dere om bildene?

 

Outfit?


Bukse, bikbok // Genser, Gina tricot // Veske, H&M // sko, converse

For en herlig dag! Idag har det virkelig vært en sånn dag man tenker tilbake på og tenker " det der, det må være den beste dagen i livet mitt". Da vi våkna var det overskyet, vi gikk ned å solgte kakebokser pga. Amalie skulle selge det for håndball laget. Da vi var ferdige og gikk ut, så var det sol ute. Derfor la vi oss på kunstgresset og slappet av i solen i noen timer, så gikk vi opp igjen, og så ned igjen for å se på fotballkamp. Føles ut som det er sommerferie!

Jeg tok utrolig mange fine bilder på vei ned fra amalie og til eid, men jeg skal først se på dem, så legger jeg de ut i morgen. 

Hva gjør dere for tiden?

 

Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011Hei. jeg er en jente på 16 år, går almenn på Sande vgs, som blogger om hverdagen min og litt sånt. Veldig koslig om du legger igjen en kommentar :)

kiiara13@hotmail.com
Legg meg til som venn


leser denne bloggen nå!

K a t e g o r i e r

A r k i v

D e s i g n

hits