I'd almost forgotten that feeling!


Nå er det godt over 1 uke siden jeg har jogget, og jeg hadde nesten glemt den deilige følelsen av når man løper de siste hundre meterne på veien for å komme hjem, ta seg en kald dusj, kle på seg og legge seg under dyna for å bare slappe av resten av dagen! Elsker å jogge! Eneste som får meg i humør når jeg er lei meg, eneste som hjelper når jeg trenger å tenke, eller lufte hodet. Elsker å jogge. 

Nå sitter jeg under dyna, ser på Disney Channel med Nicoline. Venter på at Paradise hotel skal starte. haha. Ellers har jeg vært med Tobias idag!

Liker dere å jogge?Grab somebody sexy tell 'em hey!

Egentlig ble vi enige om at vi ikke skulle sitte på dataen idag, istedenfor tok vi på oss passende klær og håpet på at det skulle begynne å regne som faen. Men siden det ikke skjedde, måtte vi lage vårt eget regn. Og vi ble egentlig ganske fornøyd med bildene. Men, siden det var så utrolig kaldt ute, i tillegg til at det blåste ganske kraftig, fant vi ut at vi kunne legge oss under dyna, legge inn bildene, varme oss, og etter det gå ned å varm kakao, og finne på noe. 

Hva syns du om bildene?

innkjøøøøøøp

Sandaler og undertøy fra Accesorize. Verdens søteste truser. haha.

Hva syns dere om innkjøpene?

tønsberg!

Hatt en utrolig koslig dag med verdens beste Marte idag. Så utrolig lenge siden jeg har vært med hu! herlig å få litt kvalitetstid med hu idag. Vi har vært i tønsberg, på farmanstredet, bare gått litt rundt, spist på café og bare snakket. Har så bra med henne!

Hva har du gjort idag?

Lader opp til den store dagen!

I morgen og på onsdag skjer det. Eksamen. Det kommer sikkert til å gå veldig greit, og er ikke noe jeg gruer meg til i det hele tatt! Gleder meg egentlig bare til å bli ferdig med alle eksamener og bare få sommerferie. Merker virkelig at jeg trenger sommerferie snart! 

Den siste uka har jeg hatt fri, siden jeg kom opp i norsk, og ikke har eksamen før i morgen, så jeg har vel bare slappet av, vært litt med Tobias, og litt med venner. Ellers har jeg rydda og vaska(!!!!!!!!!) på rommet, noe som faktisk ikke er blitt gjort på ett år. FLAUT. Var godt å få et rent rom. 

Hva har du gjort de siste dagene?

 

You take my breath awayCanon 450D , 18-55, photoscape

Tycks?

so much for my happy endingMye som skjer. Kommer opp i eksamen på fredag. Om jeg kommer opp i matte, kan dere nok ikke forvente noe mer blogging fra meg lengre, for da er jeg død. 

Hva syns dere om bildet?

Dear summer, i've really missed you.

Tycks?


Innkjøp

Alt fra Bikbok.

Var en tur i Drammen istad, kjøpte litt småting. Hahaha! på vei til bussen så skjedde det så mye som at en mann i rullestolbil kjørte rundt med skilt hvor det stod "Hurra, Bin Laden er død" og pga det var det vist noen utlenginger som ble fornerma. Så han i rullestolbilen kjørte over en mann på sykkel 2 ganger. Da mannen kom seg opp igjen tok han og klinte sykkellåsen inn i frontruta så den knuste. Masse styr. Dere han lere hele artiklen her. 

Ellers har jeg hatt engelsk muntlig tentamen, og det gikk til helvette. Nå skal jeg se på paradise hotel før jeg legger meg. Lurer virkelig på hva Mats tenker med. Dusje oppned? woho! let's try it!

 

Verdens kosligste dag!

?

Dagen igår var perfekt! herlige mennesker, sol, latter, grill, hvitvin, jordbær. Vi koste oss utrolig mye, og hadde det gøy hele dagen. Det er sånne dager  man tenker tilbake på og tenker "sommeren 2011 var virkelig best".

gjorde dere noe koslig igår?

 

Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011Hei. jeg er en jente på 16 år, går almenn på Sande vgs, som blogger om hverdagen min og litt sånt. Veldig koslig om du legger igjen en kommentar :)

kiiara13@hotmail.com
Legg meg til som venn


leser denne bloggen nå!

K a t e g o r i e r

A r k i v

D e s i g n

hits