Gratulerer med dagen zaffe!

Idag er verdens beste hund 1 år! Gratulerer med dagen tullejenta! ♥

Zafira spiser bursdagskaken hennes, laget av leverpostei, laks, og pellets. Tror hun likte kaka svært godt.

Har du laget "kake" til hunden din før? 

Livet er herligSesong 3 av One tree hill står på tv'en. Telefonen ved siden av meg, og den søte dagboken min som hjelper meg å få luftet hodet ligger også ved siden av meg. Livet er herlig. Det regner, jeg har lov til å ligge i senga en hel dag og gjøre det jeg liker best. Nemlig å se på episode etter episode av min yndlings serie. Nytt sengetøy er lagt på sengen, og nå kan jeg egentlig legge meg akkurat når det passer meg, for jeg har ingen forpliktelser. I morgen skal jeg ingenting. På søndag skal jeg ingenting. Med mindre det blir fint vær. haha. Nyter det å ha sommerferie. Det var akkurat det jeg trengte mest nå. 

Liker du å slappe av en hel dag og bare se på yndlingsprogrammet ditt når det regner ute?

I love your pretty face
I love you're pretty litte face, who's always makes me feel like i mean the word to you. 

Hva syns du om bildene?

Anbefaling:

Hvis du har Iphone, eller en annen telefon der det er mulig å laste ned apps, så har jeg en genial app til deg som har vanskligheter for å sovne. 

  

Appen heter "Relaxing sounds" og det er masse beroligende lyder, som regn, tropisk regnskog osv. Det er helt gratis, om du laster ned "Lite-Versionen", og på den versionen er det en del lyder, så det er ikke nødvendig med den som koster penger. Men virkelig, sliter du med å sovne, så burde prøve den appen. 

Har du "Relaxing sounds" på telefonen din?

Being with you makes me feel like for once in my life I don't have to work so hard on being happy, it just happens
åååå ♥ jeg må ha verdens beste kjæreste! Han kom på døra mi, og hadde med seg sjokolade, og rose til meg!! så utrolig søtt!

Idag har vært en veldig fin dag. Våknet opp med bestejenta ved siden av meg. Da marte dro, kom tobias, og vi har vel egentlig ikke gjort noe særlig. Litt senere møtte vi Therese på sande! var godt å se hun igjen. Og siden været var så fint grillet vi. Herlig dag, og herlig start på sommerferien. 

Nå ligger jeg i senga mi, og ser på One Tree Hill. Blir aldri lei av den serien!

Hva har du gjort idag? 

Graduated!

Kjole fra Lace.


Kjenner jeg er litt trist over å slutte på ungdomsskolen. har fått så mange minner, og så mange gode venner, og jeg håper virkelig at videregåendeskole blir bra. kommer virkelig til å savne klassen min, og det gode samholdet vi fikk til slutt. og så vil jeg bare si takk til Espen Eggum som er verdens beste lærer, som virkelig aldri gir opp uansett hvor umulig eleven skulle være, og som virkelig gjør alt for at du skal ha det bra!

MEN!!! nå har vi offisielt SOMMERFERIE!!! herlig. 

Har dere slutta på skolen? 
Kommer dere til å savne klassen deres? 

Dear diary

Idag har jeg hatt eksamen folkens. Jeg følte at det gikk utrolig bra, men ble skuffa over karakteren, men sensoren var utrolig streng. Men går bra, har jo sommerferie nå!!! ingen grunn til å sitte å sippe over livet. Jeg vet jeg har kommet inn på linjen jeg har søkt, og det er det viktigste. Haha, det er litt morsomt at før jeg sier noe, så tenker jeg alltid over det inni hodet - på engelsk først! blir påvirka.

Hvertfall, så har jeg vært på kino med kjæresten min, og sett Pirates4, og ble ærlig talt sykt skuffet. Den var kjedelig. 

Men nå sitter jeg og pynter boka mi, altså dagboka mi. Og skal prøve og bli flink til å dokumentere i den med både bilder, tekst og tegninger.  

Er så lykkelig over å ha sommerferie!!!! herregud! Deilig å være ferdig med ungdomskolen, selvom jeg kommer til å savne klassen min utrolig mye, har det så bra sammen syns jeg! er utrolig glad i hver og enkelt person i klassen min, og gruer meg til å forlate dem. Men tusen takk for 3 fine år Klasse 10F ♥

Har du sommerferie?

Muntlig engelsk! herrefred.

ENGESK MUNTLIG LIKSOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hva faen skal jeg gjøre!!!!!! ååå. akkurat nå hater jeg livet mitt. men jeg får jo ikke gjort så mye annet enn mitt beste, og prøve å få til noe. Håper virkelig alt går bra på fredag. 

Har muntlig eksamen fredag 9.30, og kl. 10.00 har jeg offisielt sommerferie! så det gleder jeg meg meget til.
Men nå får jeg ta meg sammen og lese kapittelet i boka mi, om boot camps for bad boys, drugs, osv. Ønsk meg lykke til ♥ kommer nok ikke til å blogge noe særlig før fredag. Har desverre ikke tid. håper dere skjønner!

 

I know that i always have you

I know that you'll always be there for me, no matter what. Because you're the one and only I trust more than myself. You're the best I ever had. You're the best part of me.


Har du dyr?

livet faller på plass.

1. Juni folkens!!!!!! første dagen av den beste sommeren noen sinne! Tenk på det da! bare 2 uker igjen av skolen, maks! Er så herlig å tenke på at vi har helg nå. Og om en uke kommer vi opp i muntlig eksamen, og etter eksamen har vi ikke noe igjen. Sommer. 

Akkurat nå sitter jeg og spiser jordbær med smeta sjokolade, med Marte! NAM. Og i helgen skal jeg på hyttetur med skøyteklubben til Dafne, så det blir ingen bloggning i helga. 

Hva gjør du idag?

Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011Hei. jeg er en jente på 16 år, går almenn på Sande vgs, som blogger om hverdagen min og litt sånt. Veldig koslig om du legger igjen en kommentar :)

kiiara13@hotmail.com
Legg meg til som venn


leser denne bloggen nå!

K a t e g o r i e r

A r k i v

D e s i g n

hits