mobilblogg: sol

Idag har jeg bare ligget ute på trampolinen og solet meg, var kjempefint vær! det resulterte til en veldig brun farge på meg idag, i tillegg til at jeg blir veldig fort brun! og har ikke juksa med noe sol olje eller noe, bare solkrem!

har dere blitt brune i år?
(beklager dårlig blogging i det siste, lover å forbedre meg!!)

Gratulerer med dagen som var igår, Dafne!


Gratulerer med dagen som var igår tulla mi ♥ håper du hadde en finfin dag! 

kjenner du noen som hadde bursdag igåt? 

mobilblogg: høyt og lavt

akkurat nå sitter jeg og Dafne på en benk i skyggen! dafne har bursdag idag, og hadde kjempelyst til at vi skulle dra hit å feire bursdagen henneS, så da gjorde vi det! det er ekstrmt varmt her idag, og spesielt siden vi driver å klatrer! men det er veldig gøy her!! anbefaler alle å dra hit en dag det ikke regner, men hvor det er masse skyer , for da er det ikke så ubehagelig varmt å klatre!

hva gjør dere idag? :)

Kalmovannet


Dagen idag har vært så fin! Kalmo er favorittstedet mitt av alle favorittsteder! Det er så fredlig og fint der. Og faktisk, så er ikke vannet noe særlig kaldt. Tror det var noe rundt 29 grader idag, kjempedeilig! Faktisk er det sånn at så lenge været et fint i norge, vil jeg heller være her, enn i syden! For i syden er klimaet så fuktig, mens her er det mere tørt. Herlig dag!

Hva har dere gjort idag? 

Outfit: Oslo

solbriller_D&G // topp_bikbok // shorts_hjemmelagd(fretex, haha) // veskte_H&M // sko_DNA(?) // smykker_over alt.

Det var outfittet for igår, hadde tenkt å legge ut igår, men internettet funka ikke. Oslo er druknet i roser, det er så fint der nå!

Nå stikker jeg på kalmo en tur med familien, håper finværet holder seg i noen timer. 

Hva syns dere om outfittet?

 

Innkjøp

Alt fra bikbok. Var kjempemye salg der idag, så alt dette kom på bare 177 kr. Ganske fornøyd jeg nå. 

Vi dro på gulskogen for å kjøpe bursdagsgaver til Dafne, siden hun har bursdag på lørdag. Vi fikk kjøpt det aller meste, men er noen ting vi ikke fant. 

Og været er like skiftende som alltid. Meldt sol, litt skyer men ikke regn. Men neida, regnet klarer ikke holde seg unna. Men på en måte har jeg begynt å like regnet. Det er så koslig å sitte inne å gjøre koslige ting med familien når det regner. Og faktisk, så gleder jeg meg kjempemasse til skolestart! Jeg har aldri gledet meg så mye før. haha.

Gleder dere dere til skolestart? Hva syns dere om innkjøpnene mine?
Fanpagen min finner du her ♥

"ondskap kan drepe et menneske men aldri beseire et helt folk"

Var i Oslo idag, med mamma, pappa, Nicoline og Dafne. For en utrolig fin men sørgelig forsamling. Mange fine ord, og mange fine tårer. Likte spesielt talen til Stoltenberg, hvor han nevnte "ondskap kan drepe et menneske men aldri beseire et helt folk". Mange som gråt. Selv pappa, som ikke forstod hva som ble sagt.
Må alle som omkom på utøya og i regjeringsbygget hvile i fred, og må morderen brenne i helvette. 

Det var roser overalt i byen, fantastisk syn. 

Var rundt 300 000 mennesker i Oslo idag. Planen var å gå rosemarsj, men var alt for mange mennesker i sentrum til at det var mulig, så istedenfor ble det en utrolig fin sermoni. 

Alle mine tanker går til de pårørte ♥

Har dere gått i fakkeltog eller rosemarsj idag i oslo ellet et annet sted? 
Facebookpagen min finner du her

videoblogg: a rainy day

Er litt koslig når det regner, seloom sol er best. Etterpå kommer Nicoline, og vi skal vel ikke gjøre så mye, bare kose oss. 

Føler meg på en måte litt slem når jeg sitter inne, på dataen og blogger fredligt, når så mange har dødd. Det som har skjedd er helt forferdelig. Leste ista det jeg skrev igår om terrorangrepet "det er sikkert ikke så ille som jeg skal ha det til" - nei det viste seg å være mye, mye verre. Måtte alle som ble angrepet igår hvile i fred. Ingen fortjener dette. 

Hva syns du om videoen?
fanpagen min finner du her ♥

bestevenn kos!Godt å sitte trygt i senga med Therese, når sånt skjer i oslo. Helt sykt. TV2's nyhetskanal har stått på helt siden jeg kom hjem, og selvom det bare blir sendt om og om igjen er det like fælt å se på. E faktisk helt sykt redd, jeg. 

Ellers har jeg og therese ikke gjort noe annet enn å se nyheter. Vi skal nok ikke gjøre så mye annet heller. 

Er det bare jeg som har sett på nyhetene hele dagen?
finn fanpagen min her  ♥

candlelights

Sitter her i senga mi, med masse stearinlys, ser på nyhetene og har ganske vondt i hode. At så mye skjer på en eneste dag, i lille fredlige norge er ganske sykt. Været har også vært helt jævlig idag. Så har vel ikke vært noen særlig fin dag idag. Men får nå bare gjøre det beste ut av det! Snart kommer Therese, og skal sove her! ganske lenge siden jeg har sett hu, så det blir kjempekoslig å se hun igjen! 

Sender en tanke til alle som er blitt skadet både av bomben, og av skytespisoden på utøya.

Hva har du gjort idag?
Du finner fanpagen min her ♥ 

Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011Hei. jeg er en jente på 16 år, går almenn på Sande vgs, som blogger om hverdagen min og litt sånt. Veldig koslig om du legger igjen en kommentar :)

kiiara13@hotmail.com
Legg meg til som venn


leser denne bloggen nå!

K a t e g o r i e r

A r k i v

D e s i g n

hits