Som leser av min blogg, trenger jeg din hjelp

Som leser av min blogg, trenger jeg dere til å fortelle meg hva dere vil lese om på min blogg, hva som er bra og ikke bra, hva som kunne vært bedre, og hva dere liker. hva jeg kunne videoblogget om, og hva dere syns er intressant på en blogg. For nå fortiden har jeg masse blogglyst, men føler ikke at jeg har noe å blogge om. Jeg liker såklart å ta bilder av ting, redigere de og legge dem ut, men jeg trenger liksom deres hjelp til å finne ut hva dere vil lese om, og hva dere liker ved min blogg. så jeg hadde satt utrolig stor pris på om dere hadde kommentert under hva dere liker å lese om, og hva sånt! :)


Gammelt bilde.

Hadde satt utrolig pris på om du kommenterte hva du liker/ ikke liker her osv.

vaffelkos

Kom hjem til vaffler, og et oppvarmet hus! kjempedeilig å komme hjem til etter en lang dag på skolen. Etterpå skal jeg og Nicoline på zumbatrening på spenst i sande, håper det blir bra! Elsker å danse, så det blir sikkert supergøy. Gleder meg i hvertfall.

Hva har dere gjort idag? 

mobilblogg; iPhone deksel

dekslet mitt kom til meg i posten idag, og jeg er kjempefornøyd! elsker det!! men om dere skal kjøpe deksler, anbefaler jeg å bestille fra ebay.com, for der har de så utrolig mange fine og forskjellige, til en veldig veldig billig pris! noen deksler koster rundt 30 kr(!!!!!) kjempebillig!

hva syns dere om dekslet mitt?

Te fra økofestivalen i sande.Ista var jeg og familien en tur i sentrum for å se litt rundt, siden det har vært Økofestival. Det går ut på at det kommer mange mennesker fra rundt omkring med økologiske ting de selger, og så kan man kjøpe ulike matvarer/te/sjokolade/grønnsaker osv. Vi kjøpte speltknekkebrød med ost (som smaker dødsgodt) og to forskjellige typer te. Den ene er lakris med mint smak (den jeg liker best) og den andre er lakris med sitronsmak. De smaker dødsgodt! 

Har du smakt lakris te før? eller var du på økofestivalen i sande?

ME + YOU
Tycks?

Starbucks coffee

Igår fikk jeg for meg at jeg hadde lyst å male en Starbucks logo, og putte den i koppen min, fordi koppen min er så smart at man kan bytte ut den greia. Ble igrunn ganske fornøyd med den. 

Hva syns du om den? 
(Har veldig lyst å videoblogge, har dere forslag til hva jeg kan videoblogge om, eller hva dere vil se på en videoblogg?) 

Design & Håndverk

Jeg ble spurt om om jeg kunne skrive et innlegg om design, og hvordan det er, timeplanen osv. Men ærlig kan jeg ikke si så veldig mye om det enda, for jeg har bare gått på linja i en ukes tid, og har bare hatt 2 vanlige dager. Men etter hva jeg har fått inntrykk av er det en linje jeg kommer til å trives bigtime med. 

Selve design-linja handler jo om håndarbeid, kreativitet, tegning osv, og det har vi veldig mye av også. Vi har nesten ingen fag, og minimalt med bøker. Faktisk har vi kun 7 bøker tilsammen med alle fag, og det syns jeg er veldig lite, i og med at jeg hadde noe med 11 på ungdomskolen (husker ikke korrekt antall, men var mange fler enn syv). Vi har også mange fritimer, noe som er veldig deilig. Men vi starter da også på skolen 8, og slutter 3. 

Det som også er anderledes fra ungdomskolen til VGS er at man blir ikke påminnet om når fristen til en innlevering er, det må man holde styr på selv. Og man må sørge for å gjøre lekser selv. Og de er veldig strenge på om man kommer for sent. om man kommer rundt 2-5 min for sent, må man ned til rektok å forklare hvorfor. Om man kommer mer enn 20 min for sent, får man en hel times fravær om man ikke har en ordentlig grunn (f.eks forsov seg). 

Men VGS er ifølge min mening myyyye bedre enn ungdomskolen, man får mye mer friheter. Man kan til og med sitte med telefonen i timene. Men man kan ikke drikke og spise, men det går egentlig fint. Men jeg er superfornøyd med linja, og gleder meg til å fullføre året med glans. Har på følelsen at jeg ikke kommer til å bli skolelei, for har så mye motivasjon inni meg nå at det kommer til å vare helt til neste skoleår. 


foto//Weheartit

liker du skolen din? 

 

And I was Like ....

Baby, baby, baby ooooh. I'm like baby, baby, baby oooh. ¨

Hvis ikke han er verdens fineste, så vet ikke jeg ♥ Elsker Justin, stemmen hans, personligheten hans, utseendet hans, historien hans, ALT. Har sett på Never Say Never over 7 ganger, og går rett og slett ikke lei. Gåsehus hver gang. 

Hva syns du om Justin?

sjiller på skolen.


Anita, Nicoline & meg:):)

Akkurat nå har vi fått i oppgave å ta bilder av oss selv, og så skrive noe om oss, så det er det vi sitter å gjør. Idag har vi ikke hatt noen fag i det hele tatt, bare design. Kjempegøy! Er superfornøyd med linja, og kunne ikke tenke meg å gå noen annen linje.

Men nå må jeg fortsette på oppgaven min. Vi snakkes senere idag.

Hva gjør dere?

 

!!!!!!!beklager

Dette er tredje dagen på VGS, også den aller første dag med fag. jeg er skikkelig fornøyd med timeplanen, og gleder meg skikkelig til å komme igang. Snart får vi installert photoshop og andre programmer på dataen, så det blir bra. blogger forresten mitt første innlegg fra skolepcn som vi fikk idag. Trolig nok har vi ikke fått lekser enda, eller andre sånne ting. 

Beklager fraværet mitt, skal bli bedre nå, hvertfall siden vi får photoshop på skoledataen, og den kommer jeg til å ha med meg over alt. 

Har dere begynt på VGS/skole?

Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011Hei. jeg er en jente på 16 år, går almenn på Sande vgs, som blogger om hverdagen min og litt sånt. Veldig koslig om du legger igjen en kommentar :)

kiiara13@hotmail.com
Legg meg til som venn


leser denne bloggen nå!

K a t e g o r i e r

A r k i v

D e s i g n

hits