perfect cupcakes!

Herlig lørdag! Marte har vært her, og det var veldig koslig å se hun igjen! 

Ellers kommer kusina mi fra Danmark i morgen, så det blir bra å se hun igjen! 

Idag har jeg vel bare ranket opp og ned i tetris, bakt gode og fine cupcakes, vært med Marte, bestemt meg for å farge håret rødt, og nå ser jeg på Skal vi danse! Atle Pettersen ♥♥♥♥

Hva syns dere om cupcakesene?

Fredagskos!

Nå sitter jeg å skriver naturfagsrapport, ikke at det er så veldig gøy, men sånn er det å gå studiespess. Må sitte med lekser hver eneste helg. Men jeg får forhåpentligvis noe igjen for det senere i livet. 

Men! jeg har også vært på trening idag, veldig deilig å trene! på vei hjem fikk jeg beskjed av mamma (ok, var ikke helt sånn, men fikk hvertfall lov) til å kjøpe is på butikken, så da gjorde jeg selvfølgelig det! is-elskeren som jeg er!

Hva gjør dere i kveld?

Dream outfit

 Christina Grimmie - Miley Cyrus medley

åh, jeg elsker det! Polyvore er forresten en utrolig kul side, og syns faktisk den er veldig inspirerende! Polyvoresiden min kan du finne her

Hva syns du om outfittet?

Redhead?

Jeg har tenkt en stund på at jeg syns rødt hår er utrolig fint. Ikke bare sånt hår som på bildene over, men sånn ordentlig oransj ginger hår. Elsker det! 

Så problemet er at jeg har virkelig lyst til å farge håret rødt, som på bildene over, men jeg er så utrolig usikker på om jeg tør. Men jeg syns det er utrolig stilig og ikke minst kult, siden det ikke er veldig mange som har sånn hårfarge, så man skiller seg jo ut! 

Hot or not? 

My new shoes

De er kjøpt på nelly! og jeg abre elsker de! Selvom de er ekstremt vansklige å gå med, siden de er 14(!!) cm høye! 
De kostet 399, ,og var absolutt verdt det! De er så utrolig fine, og går både til et fest antrekk, og et mer casual antrekk! Så så snart jeg lærer meg å gå på de, kommer de til å bli brukt en del (håper jeg).

Etterpå idag skal jeg på trafikalt grunnkurs (noe som er dødskjedelig), så kommer vel ikke hjem før sent, så får se om jeg rekker å blogge noe mer i dag. Ellers får dere ha en fin dag alle sammen!

HVa syns du om skoa? :-) 

BACK ON TRACKDet ser visst ut som jeg har begynt å blogge igjen:-) Har vært noen ganske så hektiske uker i det siste, lite tid til alt som heter fritid, og når jeg har hatt litt tid har jeg brukt det på trening. Håper det roer seg litt ned nå. Men jeg kan jo oppsumere litt av det som har skjedd, selvom det ikke er så veldig mye da:

♥ Jeg var på intervju angående usa(utveksling) neste år, og jeg kom inn!!!! 
♥ Jeg har endelig starta på trafikalt grunnkurs, så jeg er ferdig den 10. Nov, og da kan jeg begynne å kjøre :-D 
♥ Jeg har kjøpt verdens kuleste sko som er 14(!!!!!!) cm hæl. Lager eget innlegg snart. 

Har dere savnet meg? hehe:) 

Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011Hei. jeg er en jente på 16 år, går almenn på Sande vgs, som blogger om hverdagen min og litt sånt. Veldig koslig om du legger igjen en kommentar :)

kiiara13@hotmail.com
Legg meg til som venn


leser denne bloggen nå!

K a t e g o r i e r

A r k i v

D e s i g n

hits