innkjøp fra danmark.

Jeg har kanskje ikke sagt at jeg er i danmark? men det er jeg hvertfall. vært her siden den 22 desember, og drar hjem i morgen. 

Hvertfall så var jeg i byen igår, og fikk med meg verdens beste hudrens, virkelig den er fantastisk!! man får så herlig hud av den. Alle i Vitamin C fra body shop skal vist være veldig bra. Også fikk jeg også med meg det fine skjerfet fra Saint Tropez, veldig fornøyd ja :) i morgen blir det nok ikke blogging, isåfall ikke før sent, fordi jeg drar hjem i morgen, og er vel ikke hjemme før sent på kvelden. Håper ikke dagmar gjør fergeturen forferdelig. i verstefall kan avgangen bli avlyst :(

Hva syns dere om det jeg hat kjøpt? 

Loving someone who doesn't love you back is like hugging a cactus. The tighter you hold on, the more it hurts.Tycks?

julegaver!finfin ramme, nydelig kleshenger, verdens fineste ring som jeg har ønsket meg sååå lenge, kjempefint treningstøy, enda et ledd til pandora armbåndet mitt, og den første sesongen av vampire diaries! og selvfølgelig min elskede macbook pro 13". Ble veldig fornøyd med alle gavene jeg fikk, og det var en veldig koslig og vellykket kveld igår. 

Nå skal jeg utforske min mac litt mer, så skal jeg lese geografi, og så skal jeg begynne på serien ovenfor! love life ♥

Hva syns dere om gavene mine?

juleinnlegg fra min nye bebi!!

kjole fra HM. 

åååh, jeg må være verdens lykkligste!! gjett hva jeg fikk???? Macbook pro 13"!! lykkerus. Nå må dere ikke tro at jeg er en bortskjemt liten unge, betalte faktisk 7000 selv. men i hvertfall, nå som jeg har en liten bebi, så regner jeg med at jeg får mye mer blogglyst, så vi får bare se. haha.

Hvertfall, så har jeg fått mange fine gaver, og det har vært en perfekt jul, siste jula jeg får hjemme før jeg drar på uuuutvekliiiing!! 

legger ut bilder av gaver i morgen, greit? ok. snakkes! håper dere har hatt en god jul!

Hva har dere fått i julegave?

wants


Her er noen få juleønsker. Veldig fine ting der syns jeg. 

Jeg skal si dere en ting, her den siste tiden har det vært hektisk med mye prøver, osv siden det er rett før jul. Men fra og med onsdag den 5 tror jeg, skal jeg blogge mye bedre, minst en gang om dagen, kanskje mer. Dere skjønner det at på onsdag har jeg heldagsprøve (tentamen) i t-matte(!!!) så dere skjønner kanskje at jeg må øve og øve og øve fra morgen til kveld? men hvertfall, jeg skal oppdatere dere litt om hva som skjer for tiden. 

Hva ønsker du deg til jul?

 

Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011Hei. jeg er en jente på 16 år, går almenn på Sande vgs, som blogger om hverdagen min og litt sånt. Veldig koslig om du legger igjen en kommentar :)

kiiara13@hotmail.com
Legg meg til som venn


leser denne bloggen nå!

K a t e g o r i e r

A r k i v

D e s i g n

hits