Loving someone who doesn't love you back is like hugging a cactus. The tighter you hold on, the more it hurts.Tycks?

My only reason to keep livingDen aller beste vennen i hele verden ♥ vet virkelig ikke hvordan jeg skulle klart meg uten deg. Virkelig.

Tycks?

Coffee
tycks?

Første photoshop-bilde


Creds ti ida som lærte meg det med den bakgrunnen ♥ 

Siden jeg går design, har vi på skolepcn fått photoshop, så jeg prøvde meg litt fram, bare for å se hvordan det virker. og det er virkelig genialt, man kan jo få til absolutt alt! men fy så komplisert det er! man må virkelig holde tungen rett i munn, hvertfall i starten. 

Hva syns dere om redigeringen min?

A friend is one of the nicest things you can have, and one of the best things you can be.Love you guys! ♥

Hva syns du om bildet?

ME + YOU
Tycks?

Looking forward to the autumn.

photo//weheartit

Kjenner virkelig at jeg gleder meg til høsten. Det blir deilig at man ikke kan sove med vinduet oppe lengre, at man må kle på seg varme kler for ikke å fryse, at det blir tidlig mørkt, at man går med store ulltøffler inne, at man kan drikke kakao døgnet rundt, at man kjenner kulden i nesa når man går ut døren, at man kan kle seg i store varme klær, at trærne blir forvandlet til et levende eventyr, at livet bare er herlig. Elsker absolutt alle årstider like mye! 

Gleder dere dere til høsten?

I just wanna be with you.♥

Idag har jeg bare vært ute og bada, sola meg , padla kano og kost meg masse med familien min på suluvannet. det var utrolig koslig. Desverre drar pappa snart!! gruer meg masse til det. men gleder meg til skolestart. De siste dagene i sommerferien kjenner jeg går alt for fort. så det gjelder om å nyte dem. 

Hva har dere gjort i det siste? hva syns dere om bildet?

What goes around, comes back around

(Beyonce - Best thing i never had)

Tycks?

Telling someone how mutch you love them, its like explaining what water tastes like.

Foto//Privat. Canon 18-55mm. Photoscape

Tycks?

Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011Hei. jeg er en jente på 16 år, går almenn på Sande vgs, som blogger om hverdagen min og litt sånt. Veldig koslig om du legger igjen en kommentar :)

kiiara13@hotmail.com
Legg meg til som venn


leser denne bloggen nå!

K a t e g o r i e r

A r k i v

D e s i g n

hits