Things I'm proud of:

Landet mitt.
Faktisk, så er jeg veldig stolt av landet mitt. Mexico. Det er der jeg hører hjemme. Det er hjemmet mitt. Det er der jeg trives best. Det er der jeg har vokst opp, og det er der jeg har de aller fineste minnene fra.

Familien min.
Elsker familien min. Alle har det så utrolig bra sammen, uansett! Elsker når vi alle er samla. Elsker når jeg er med familien min, for ingen er som dem. Selvom nesten alle er fra forskjellige nasjonaliteter, så er vi en familie, og vi har det så utrolig bra sammen. Alle sammen!

Viljestyrken min.
Jeg er stolt av viljestyrken min fordi jeg virkelig får til ting jeg vil. Og er det noe jeg har bestemt meg for, så gir jeg meg ikke, uansett hva folk sier eller gjør.

Vennene mine.
Jeg er stolt av vennene mine fordi de er dem de er. Etterhvert har jeg funnet ut hvem som er mine ekte venner, og de vennene er best! De kjenner meg, de skjønner meg, de støtter meg, og de valgene jeg tar. Jeg er stolt av at jeg har verdens beste venner.


Et random bilde.

Er det noen ting du er stolt av?

Blogges!

Å savne.

Å savne er vondt. Å savne er hardt. Å savne er slitsomt. Å savne er godt. Å savne er fint.

Det å savne er herlig. Når man savner en person så mye at det gjør vondt betyr det kun en ting. At du kjenner en så bra person som er verdt å savne. Det er tungt og vondt. Men den følelsen man får akkurat i det øyeblikket du får øye på den personen du ikke har sett på veldig lang tid, kan ikke sammenlignes med noe annet i verden. En blanding av lykkerus, frysninger, glede og totalt blackout. Å vite at du da igjen må forlate denne personen etter noen utrolig fine stunder, er hard. Vanskelig. Vond. Og skikkelig fæl!

Men det eneste du kan gjøre er å glede deg ubeskrivelig mye til neste gang du ser denne personen igjen.

Å savne er vondt. Å savne er hardt. Å savne er slitsom. Å savne er godt. Å savne er fint. Husk på at uansett hvor mange mil denne personen er unna deg, så er den der til neste gang også. Nyt livet.Kjære pappa, jeg savner deg så utrolig mye. 3 år siden sist. Savner deg.

Kjære Amalie jeg savner deg!

Noen du savner?

Blogges!

Deg.

Sorg. Sorg er det du påfører meg som oftest. Glede. Glede er det du påfører meg noen få ganger. Falske forhåpninger. Falske forhåpninger er det du gir meg, som jeg påfører meg selv hele tiden. Jeg tenker, at du tenker akkurat det samme som meg. At du vil det samme som meg. Hver gang jeg prøver å være seriøs, får jeg ingen respons. Ingen. Det sårer meg like mye hver gang. Jeg er så glad i deg, tror ikke at du har noen fjerneste anelse om det. Og faktisk virker det ikke veldig som du bryr deg om det, eller meg, eller oss, eller hvordan.

Jeg trenger en "deg" i min hverdag. En "deg" til å se det lyse i livet. En "deg" til å gråte med, le med, kysse i regnet med, se en film med, være oppe hele natta når jeg er redd med. Jeg trenger ikke en "deg. For jeg trenger DEG. Det finnes ingen andre som deg. Ingen som smiler som deg. Ingen som snakker som deg. Ingen som tror på meg på samme måte som deg. Du er unik.

En dag vil du nok innse alt. En dag vil du innse hvor glad jeg er i deg. En dag vil du innse at du er den ene for meg. Den dagen du innser det, er det for sent. Alt håp for meg for er ute. Håpet om deg.

Det er deg jeg vil ha. Deg.Hva syns du om teksten?

Blogges!

one thing

For en god stund siden hadde jeg en venninne som skulle flytte til en annen by, ikke at det var så utrolig langt, men jeg var ganske lei meg, så jeg begynte å søke litt på dikt på nettet, og så kom jeg over et utrolig fint dikt. Syns jeg da. Så jeg skrev den opp på notater på mobilen min, og glemte den helt bort. Før jeg plutselig kom på at jeg hadde et fint dikt der. Så det kan jeg dele med dere:

"Vennskap kjenner ingen grenser selv om avstanden er stor. For venner har minner som i hjertet bor. Og hvert eneste kjære minne øker i verdi, for venner som holder kontakten gir livet innhold med mening i."Har dere en veldig god venn som bor alt for langt unna?

Blogges

Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011Hei. jeg er en jente på 16 år, går almenn på Sande vgs, som blogger om hverdagen min og litt sånt. Veldig koslig om du legger igjen en kommentar :)

kiiara13@hotmail.com
Legg meg til som venn


leser denne bloggen nå!

K a t e g o r i e r

A r k i v

D e s i g n

hits