Hårvideo: Ballerina dott

Prøver igjen. Hadde trykket på feil innstilling, så hadde fått satt den på 'privat' så kun jeg kunne se den. nå har jeg endret det, og håper dere får sett den. Let me know :-)

 

Edit: Jeg spilte den inn igår, så jeg har altså ikke bursdag i morgen, har det idag. haha.

Funka den? Isåfall, hva syns dere? 

videoblogg: a rainy day

Er litt koslig når det regner, seloom sol er best. Etterpå kommer Nicoline, og vi skal vel ikke gjøre så mye, bare kose oss. 

Føler meg på en måte litt slem når jeg sitter inne, på dataen og blogger fredligt, når så mange har dødd. Det som har skjedd er helt forferdelig. Leste ista det jeg skrev igår om terrorangrepet "det er sikkert ikke så ille som jeg skal ha det til" - nei det viste seg å være mye, mye verre. Måtte alle som ble angrepet igår hvile i fred. Ingen fortjener dette. 

Hva syns du om videoen?
fanpagen min finner du her ♥

My room

Her er en video av hvordan rommet mitt er, ble litt dårlig kvalitet på videoen, men håper at det meste er synlig. Fikk desverre ikke tatt før-etter bilde, men håper det går bra! Rommet er ikke 100% ferdig, men mangler bare noen småting. Gamle ting som skal byttes ut med nye, men det kommer etterhvert. Og om dere lurer, så er den "stanga" under klokka en sånn greie som man kan henge bilder opp i, har bare ikke fått gjort det enda.

Hva syns dere om rommet mitt?

Del 2

Her er resten av spørsmåla. Håper dere likte svarene.

Hva syns dere jeg kan videoblogge om?

 

svar på spørsmålsrunden del 1

Håper dere ble fornøyde! :) del 2 kommer i løpet av uka! :)

Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011Hei. jeg er en jente på 16 år, går almenn på Sande vgs, som blogger om hverdagen min og litt sånt. Veldig koslig om du legger igjen en kommentar :)

kiiara13@hotmail.com
Legg meg til som venn


leser denne bloggen nå!

K a t e g o r i e r

A r k i v

D e s i g n

hits